آیا  درباره ی فریزدرایر سوالی دارید؟

لطفا پرسش و پاسخ های زیر را بخوانید و اگر پاسخ سوال خود را پیدانکردید با ما تماس بگیرید

سوالات متداول

سوالات پر تکرار کاربران و مشتریان
1.منظور از اعداد بکار رفته در مدل دستگاه ها (مثلا FD300 ) چیست؟

این اعداد بیانگر ظرفیت جذب بخار در تله بخار (Ice Condenser) دستگاه است و در واقع بیانگر ظرفیت ورودی دستگاه ها به کیلوگرم است. مثلا ظرفیت ورودی دستگاه FD300 در حدود 300 کیلوگرم مواد اولیه است.

2.مقدار ماده خشک حاصل از هر کیلوگرم ماده تازه ورودی به دستگاه ها چقدر است؟

در مورد میوه ها معمولا بین 10 تا 20 درصد، ماده خشک فریز درای شده به ازای هر کیلوگرم ماده تازه ورودی بدست می آید. در مورد گوشت قرمز و مرغ، ماده خشک معمولا بین 15 تا 23 درصد است. یعنی به عنوان مثال چنانچه 300 کیلوگرم میوه داخل دستگاه FD300 بگذاریم، در حدود 30 تا 60 کیلوگرم میوه خشک دریافت خواهیم کرد که البته برای میوه های مختلف، متفاوت است.

3.مدت زمان فرآیند فریز درایینگ چند ساعت است؟

مدت زمان فرآیند فریز درایینگ یک فرآورده، به ماهیت فیزیکی و شیمیایی و خواص زیستی آن وابسته است و برای مواد مختلف متفاوت است. معمولا این فرآیند برای میوه ها، سبزیجات، گوشت، شیر و بطور کلی مواد غذایی بین 18 تا 30 ساعت زمان می برد و بطور متوسط می توان گفت این فرآیند در حدود 24 ساعته است.

4.آیا برای خشک کردن هر محصول باید یک دستگاه فریز درایر اختصاصی خرید کنیم؟

خیر، دستگاه فریز درایر می تواند برای گستره وسیعی از محصولات قابل استفاده و برنامه ریزی باشد. البته الزامات GMP است که در مورد محصولات غذایی و دارویی متفاوت است و بنابراین، دستگاه های فریز درایر پارسه از این نظر (و همچنین الزامات خاص عملکردی) به چهار گروه غذایی (سری FD)، دارویی خوراکی (سری BIO)، دارویی تزریقی (سری PH) و تحقیقاتی (سری PFD) تقسیم بندی شده اند.

5.مصرف برق دستگاه فریز درایر چقدر است؟

به عنوان یک محاسبه سرانگشتی (Rule of Thumb) می توان گفت مصرف برق برای هر کیلوگرم ماده تازه ورودی به دستگاه به ازای هر 24 ساعت 2.2kw است. به عنوان مثال مصرف برق دستگاه فریز درایر برای خشک کردن 300 کیلوگرم میوه در 24 ساعت در حدود 660 کیلووات است.

6.شرایط محیطی نصب دستگاه چگونه است؟

شرایط محیط نصب دستگاه های فریز درایر غذایی همان شرایطی است که در سالن های تولید محصولات غذایی حاکم است با این تفاوت که می توان بخش تاسیسات دستگاه را توسط ساندویچ پنل از بخش تولید جدا نمود و نیازی به الزامات بهداشتی خاص ندارد. در این صورت فقط درب دستگاه در محیط تمیز تولیدی باز می شود. 

7.بازگشت سرمایه در بخش تولید محصولات فریز درای شده غذایی چند ساله است؟

نرخ بازدهی سرمایه گذاری طرح های تولید محصولات فریز درایینگ بین 60 تا 90 درصد است و معمولا زمان بازگشت سرمایه در این طرح ها بین 16 تا 24 ماه می باشد. البته مساله اصلی در اینجا پیدا کردن بازار فروش است و این یک مساله قابل تامل است، چنانچه بازار فروش محصولات ایجاد شده باشد، زمان بازگشت سرمایه در همین حدود است.

8.برای اجرای یک طرح با بازدهی خوب و قابل قبول در سال 1402 حداقل چه میزان سرمایه گذاری نیاز است؟

برای ایجاد کوچکترین کارخانه فرآوری محصولات غذایی با روش فریز درایینگ که دارای صرفه اقتصادی باشد، بدون در نظر داشت هزینه های خرید زمین و سوله، حداقل به 12 میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز است که شامل خرید دستگاه فریز درایر، تجهیزات جانبی و تامین سرمایه در گردش 2 ماهه است.

9.آیا برای خرید دستگاه فریز درایر از شرکت تکوین آزمایش پارسه می توان از تسهیلات وام استفاده نمود؟

از آنجا که شرکت تکوین آزمایش پارسه یک شرکت دانش بنیان بینان تولیدی (فناور) است، برای خرید دستگاه های فریز درایر از این شرکت، می توانید از تسهیلات لیزینگ محصولات دانش بینان صندوق نوآوری و شکوفایی یا صندوق تجهیزات پزشکی استفاده نمایید.

10.آیا دستگاه ها دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هم هستند؟

دستگاه های فریز درایر پارسه دارای یک سال گارانتی کامل و 10 سال خدمات پس از فروش عالی هستند.

11.آیا فرآیند خشک کردن محصولات در دستگاه های فریز درایر پارسه اتوماتیک است؟

دستگاه های فریز درایر ساخت شرکت تکوین آزمایش پارسه دارای یک نرم افزار هوشمند هستند که ضمن پیشرفته بودن،  کاربری فوق العاده ساده و آسانی دارند و کار با دستگاه بطور کامل توسط بخش خدمات پس از فروش شرکت به پرسنل بهره بردار آموزش داده می شود.

12.آیا رسپی و فرآیند فریز درایینگ محصولات مختلف نیز در اختیار خریداران دستگاه قرار داده خواهد شد؟

تیم مهندسی و تحقیقات پارسه طی یک دهه گذشته آزمایشات زیادی بر روی فرآوری محصولات غذایی به روش فریز درایینگ انجام داده است و بیش از 100 نوع محصول شامل انواع میوه ها، سبزیجات و ... را با روش فریز درایینگ خشک کرده است. بنابراین، حاصل این دانش فنی در اختیار کاربران دستگاه های فریز درایر پارسه قرار می گیرد.  این سیکل ها معمولا تا 90 درصد عملکرد خوبی دارند و محصول خروجی آن‌ها مناسب است، با آموزش هایی که در اختیار مشتریان قرار می گیرد و تجربیاتی که ایشان از کار با دستگاه فریز درایر بدست می آورند، این رسپی ها را تکمیل کرده و بهینه سازی می نمایند و به مرور به 100 درصد می رسانند.